Спортсмени кам’янського «Інваспорту» - призери обласних змагань

Опубликовано bugaev - ср, 10/21/2020 - 10:50
спорт

17 жовтня на картодромі «Дніпро Карт» м. Кам’янське проходили  змагання з картингу серед спортсменів з ураженням слуху. У змаганнях брали участь команди з Кам’янського, Дніпра, Синельникового, Новомосковська. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради. 

Відкриваючи змагання керівник міського комунального закладу  «Інваспорт» Юрій Коновалов побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам - позитивних емоцій і нових вражень. 

Кращими у змаганнях стала команда з Кам’янського у складі Микити Істоміна та Михайла Григорьєва. Друге місце – у команди з Дніпра (Антон Азаров та Сергій Борман), третє місце також посіли кам’янчани Володимир Григорьєв та Антон Прядко. 

У особистому заліку перше місце виборов Антон Азаров (Дніпро), друге - Єлизавета Чудная (Кам’янське), третє в Ігоря Бульченка (Кам’янське).

Комунальний заклад «Інваспорт» та усі учасники змагань висловлюють щиру подяку адміністрації «Дніпро Карт», головному судді Андрію Іванову та фахівцям Сергію Перцову і Віталію Романюсі за допомогу у проведенні змагань. 

Изображение удалено.