Дніпропетровська область отримає 3,2 мільярда гривень: на що підуть гроші

Надіслав: ilona , дата: пн, 04/22/2024 - 08:53
ч

В умовах повномасштабного вторгнення особливого значення для України набуває робота бізнесу. На його підтримку у Дніпропетровській області держава планує виділити кошти у розмірі 3,2 мільярда гривень. Ці гроші будуть направлені на гранти на переробку, компенсації, нові програми підтримки.

Фінансування надаватимуть в рамках економічної платформи “Зроблено в Україні”. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час візиту до Дніпра, пише Інформатор.

«Дякую за віру в Україну! Захищаючи економіку, ви також захищаєте нашу державу. Безумовно, передусім це Збройні Сили України, але також і підприємства, які дають змогу і підтримувати наші ЗСУ, і давати можливість жити цивільному населенню. Жива економіка – це жива держава, яка спроможна захищати себе», – зазначив Володимир Зеленський.

Також президент наголосив, що Дніпропетровський регіон дає значну частину економічної сили України.

У свою чергу, голова Дніпропетровської ОВА додав, що Дніпропетровська область серед лідерів і за кількістю нових ФОПів. Платформа “Зроблено в Україні” покликана саме на підтримку вітчизняного виробника.