Як найшвидше взяти кредит онлайн

Надіслав: elena , дата: ср, 07/24/2024 - 12:20
карта

У сучасних реаліях нерідко виникають ситуації, коли потрібно терміново закрити якесь фінансове питання або "дотягнути" до зарплати, а коштів не вистачає. Тому кредити на невеликі суми стають все більш популярними в Україні. Коли гроші потрібні "тут і зараз", а банки довго розглядають заявку або відмовляють, можна спробувати інші варіанти оформлення позики. Детальніше про швидкі кредити читайте у матеріалі.

Інтернет-банкінг

Якщо ви вже є клієнтом певного банку, ви можете скористатися його онлайн-банкінгом або мобільним застосунком. Багато фінустанов пропонують швидке оформлення кредиту онлайн, що суттєво прискорює процес отримання коштів. Як правило, банк не просить додаткових документів при подачі заявки, оскільки вже має необхідні паспортні дані клієнта та інформацію про його платоспроможність.

Переваги оформлення кредиту через інтернет-банкінг:

  • Швидке рішення.
  • Не потрібно надавати документи, якщо ви вже є клієнтом банку.

Мікрофінансові організації

Мікрофінансові організації, або МФО зазвичай надають кредити набагато швидше, ніж традиційні банківські установи. У більшості випадків рішення по заявці приймається впродовж 15 хвилин, рідше — протягом пари годин. Деякі МФО взагалі схвалюють або відхиляють заявки в автоматичному режимі, використовуючи скорингові системи, що аналізують дані про позичальника. В таких випадках рішення по заявці приймається практично миттєво, що дуже важливо в екстрених фінансових ситуаціях.

МФО зазвичай не просять довідок про доходи та інших додаткових документів, що підтверджують платоспроможність позичальника. Це також значно прискорює процес отримання грошей.

Переваги оформлення позики в мікрофінансових організаціях:

  • Швидке рішення.
  • Дистанційне оформлення.
  • Лояльні вимоги до позичальників.
  • Мінімум документів (лише паспорт та ідентифікаційний код).
  • Не потрібен поручитель або застава.
  • Не потрібна довідка про доходи.

Спеціалізовані сервіси підбору кредитів

Для швидкого отримання грошей можна використовувати спеціальні сервіси підбору кредитів, які автоматично порівнюють умови кредитування у різних фінансових організаціях. Так, на iPay.ua ви можете обрати найвигідніший та найшвидший варіант позики, скориставшись зручними фільтрами. Для підбору кредиту перейдіть на сторінку https://www.ipay.ua/ua/kredyty-online, вкажіть потрібну суму та термін повернення, і система автоматично знайде для вас оптимальні пропозиції.

Переваги оформлення позики через сервіс підбору кредитів:

  • Економія часу. Не потрібно витрачати час на самостійне дослідження умов різних банків та МФО і на пошук найвигіднішої пропозиції.
  • Кредити, що відповідають вашим особистим потребам. Можна за пару кліків підібрати варіанти кредитів під 0%, без дзвінків, для позичальника з поганою кредитною історією, з видачею 1 хвилину тощо.
  • Безпека. Сервіс підбору кредитів допоможе позичальнику уникнути шахрайських схем, адже такі сервіси зазвичай працюють тільки з перевіреними та надійними фінустановами.