Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 21-22 квітня

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 04/16/2023 - 09:36
афіша

21 квітня, 18:00, Нова сцена – ПРЕМ’ЄРА! Іван Нечуй-Левицький «КАЙДАШЕВА СІМ’Я», комедія з елементами суму.
У цій виставі глядачів чекають сміх і сльози, народні пісні і традиції, українські обряди і навіть справжня бійка. Щире бажання Марусі Кайдашихи вдало одружити своїх захвалених синів та поділитися своїм життєвим досвідом із невістками не здійснюється: обидві її невістки і Мотря, дружина старшого сина Карпа, і Мелашка, дружина молодшого сина Лавріна, виявляються з норовом і бажають жити своїм розумом. Тож сімейні конфлікти у такий ситуації неминучі. Усі сварки і незгоди у сімейних стосунках досягають свого апогею у фіналі, коли голова сімейства, Омелько Кайдаш, спивається і гине, а груша у дворі, яка рясно родила, на жаль, всихає…

22 квітня, 16:00, Основна сцена - Кен Людвіґ ПРИМАДОННИ», комедія на 2 дії.
У цій виставі є все, щоб вона сподобалась глядачам - авантюри з перевдяганням, жадібність і щире кохання, інтриги і торжество справедливості переплітаються в чудернацький клубок перипетій.
Яскрава сценографія переносить глядачів у світ Йорка, штат Пенсильванія, та у світ мрій кожного з персонажів. Хореографія й оригінальні пісні відтінюють настрій та органічно вплітаються в сюжетну канву вистави. Кілька годин дійства подарують палітру емоцій від щемливої ніжності до нестримних веселощів, естетичну насолоду та радість від зустрічі із високим зразком світової драматургії у професійному втіленні на українській сцені.

Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.