Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 6-9 квітня

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 04/02/2023 - 15:28
концерт

НОВА СЦЕНА, КАМЕРНА ЗАЛА (вул. М. Лисенка, 24)

6 квітня, 18:00  - «МЕЛОДІЇ КОХАННЯ», концертна програма
У програмі – музика та пісні із фільмів «Історія кохання», «Шербурзькі парасольки», «Хрещений батько», «Професіонал», «Соняшники», «Іграшка», «Ромео і Джульєта», «Титанік», «Шоколад», «Аромат жінки», «Високий блондин у чорному черевику» та ін.
У програмі беруть участь: оркестр театру, ансамбль бального танцю «Лілея», вокалісти Владислав Ісаченко та Анна Макєєва. Ведучий – засл. арт. України Олег Волощенко


ОСНОВНА СЦЕНА (пл. 250 річчя міста, 2)

7 квітня, 18:00  -  «ХТО Я Є?», театральна провокація на 1 дію, (18+) за п’єсою Славомира Мрожека «Емігранти».
Двоє чоловіків, дві долі, два характери, дві протилежності. Вони з різних поколінь та просто – з різних світів! Але є те, що їх поєднує. Вони – ЕМІГРАНТИ. Вони можуть тільки мріяти про свій дім, кар’єру, славу, затребуваність. Вони сперечаються про свободу і рабство, іронізують над абсурдом своєї дійсності, кепкують над наївними уявленнями один одного.  Сміх і сльози, товариство та зрада, туга за Батьківщиною та мрії про краще життя, іронія та щирість – все в цій азартній суперечці, у фіналі якої немає і не може бути переможця.

8 квітня, 16:00 – «МИШОЛОВКА. ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ», детектив на 2 дії за п’єсою Агати Крісті. Дія у виставі відбувається в засніженому приватному пансіоні, де через непогоду застрягли семеро його мешканців.  Раптом у пансіон заявляється поліцейський сержант і повідомляє, що тут має статися злочин. Хтось із тих, хто перебуває в пансіоні – майбутня жертва, а хтось – убивця… Страх поселяється в готелі… Неприязнь, підозри, ненависть змінюють постояльців, та їхніх господарів! Минуле повертається, породжуючи серію таємничих убивств.

9 квітня, 16:00 - «Я ЙОГО ДРУЖИНА», іронічна комедія на 2 дії за п’єсою Жана Пуаре
У цій виставі є все, за що глядачі обожнюють французькі комедії: яскраві характери, романтичні стосунки, гумор, який не переходить за межі пристойності, та напружений сюжет, в ході якого герої потрапляють у вельми делікатні ситуації. А ще – обов’язковий фльор милої буржуазної легковажності.

НОВА СЦЕНА (вул. М. Лисенка, 24)

9 квітня, 11:00 – Ірина Чваркова «КРИЖАНЕ СЕРЦЕ», Музична казка, 5+
Казка про сестер-принцес Ельзу та Анну які разом із друзями Крістофом, Свеном, Олафом-сніговиком  та глядачами потраплять у вир неймовірних пригод, врятують королівство Арендель, викриють підступи підлого принца Ганса і зрозуміють, що справжня любов і дружба завжди перемагають.
Яскраві костюми і декорації, пісні, танці, цікавий сюжет із магічними перетвореннями, оригінальна постановка подарують атмосферу свята.

Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.