В театрі Кам’янського відомі українські актори покажуть виставу «Експеримент, або Симфонія спокуси»

Надіслав: Александр Бугаев , дата: пт, 05/24/2024 - 09:29
театр

8 червня на Основній сцені Академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки відбудеться гастрольна вистава “Експеримент, або Симфонія спокуси”.

Про це повідомляє ktoday.com.ua.

Ця пікантна комедія заснована на реальній життєвій історії і при цьому має непередбачуваний для глядачів сюжет.  Сімейні стосунки Едуарда і Насті переживають кризові моменти й заходять у глухий кут. Аби зберегти шлюб, чоловік і жінка вирішують піти на експеримент, щоби внести родзинку у своє інтимне життя – вони запрошують пару досвідчених експертів-практикантів для цієї пікантної справи. Іншими словами, “вирішили спробувати”. Та випадково до Едуарда і Насті завітали зовсім інші люди. І ця пара точно має зовсім інші наміри. “. І тут починається найсмішніше і “найсмачніше”, свідками чого стануть глядачі, які завітають цього вечора до театру.

Режисер вистави – заслужений артист України Ілля Ноябрьов. Ролі виконують: народний артист України Лев Сомов, Інна Приходько, заслужена артистка України Ірина Новак, Поліна Нестерова, , Антон Вахліовський, заслужений артист України Дмитро Оскін, Василина Поліна.

Зображення
3