Дніпровські політики про вето Зеленського

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 09/12/2023 - 11:30
декларація

В Україні коментують рішення президента Зеленського ветувати закон про електронні декларації народних депутатів та чиновників.
Нагадаємо, Верховна Рада кілька днів тому прийняла цей закон у редакції, що відтерміновувала відкриття електронних декларацій на рік. Це викликало обурення в Україні, і Зеленський ветував цей закон.
Політик і бізнесмен з Дніпра Загід Краснов схвалює дії президента. 
«Електронні декларації мають бути відкриті одразу, а не через рік», - Президент наклав вето на закон про е-декларації.
Абсолютно справедливе, логічне і відповідальне рішення нашого гаранта, на яке очікувало українське суспільство.
Нашим нардепам пора зрозуміти, що тишком-нишком збагачуватися під час війни не вийде. Ті, хто приймають закони, по яких живе країна, мають самі у першу чергу їх виконувати і демонструвати приклад доброчесності і відкритості. А потім вже вимагати цього від людей.
Сподіваюся, нардепи почують сигнал від Президента і якомога швидше проголосують за закон у новій редакції», - пише Краснов у своєму фейсбуці.
А екс-нардеп з Кам’янського Віталій Купрій з недовірою ставиться до рішення Зеленського.
«Зеленський заветував закон про закрите електронне голосування і направив його на переголосування. Ось що робить тиск громадськості. Це так працює демократія.
Але ж. Чому до цього дійшло? Хто винний? Хотілося б від Гаранта почути щось на рахунок цього. Інакше можна вважати що план приховати статки чиновників був з ним погоджений. Але як і не вдалось здати Київ за три дні, народ завадив!!!», - зазначає Купрій.