Екс-кам’янчанин про жінок, міни і яйця

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 08/15/2023 - 12:40
купрій

В Україні ходять чутки про можливу відставку міністра оборони Рєзнікова.Також подейкують, що наступним міністром буде жінка.
Чутки щодо жінок прокоментував екс-нардеп з Кам’янського Віталій Купрій.
«Побачив новину що наступним Міністром оборони може бути жінка. Серед кандидатур Ірина Верещук і Ганна Маляр. Я у шоці!!! Так це ж міняти шило на мило. 
Мало того що вони гвинтики системи виконавчої гілки влади, яка потонула в корупції і хаосі. Мало того, що це креатури запроданця Єрмака. Так ми всі пам'ятаємо як Віце-прем'єр міністерка Ірина Верещук з радістю рекламувала розмінування наших територій, що призвело до швидкого захоплення територій України у лічені дні після 24.02.2023. А тут у мене ще є прямі докази як заступниця Міністра оборони Ганна Маляр саботувала підготовку національного спротиву напередодні вторгнення, як заважала розгортанню Добровольчих формувань територіальних громад. 
Жодна з цих пані не висловилася із судженням яєць по 17 і яблук по 50. Саме цим вони проявили себе як надійні послідовники курса Зеленського на погіршення обороноздатності нашої країни!!!», - вважає Купрій.