Кам’янський Центр надання соціальних послуг отримав спеціалізований автомобіль (відео)

Надіслав: ilona , дата: ср, 06/05/2024 - 18:24
р

В рамках одного з проєктів Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй Кам’янський Центр надання соціальних послуг отримав транспортний засіб марки «Fiat Ducato».

Про це розповів міський голова Андрій Білоусов.

Він зазначив, що автомобіль - спеціалізований. Облаштований всім необхідним для надання повного комплексу соціальних послуг вдома немобільним людям, які мешкають у віддалених районах міста. Автомобіль оснащений медичним кейсом, пральною та швейною машинами, приладдям для роботи й прибирання у помешканні та іншим обладнанням. Команда фахівців працюватиме щодня.

Окрім того, з 2017 року Терцентр щоденно надає послуги соціального таксі громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю та іншим.

"З метою поліпшення умов перевезення людей ми придбали додатковий спеціалізований легковий автомобіль «Renault Express». Він дуже зручний для перевезення маломобільних людей з інвалідністю і так само, як інші машини, оснащений під’їзним пандусом.

Під час сьогоднішнього візиту до Терцентру ознайомився з оснащенням нових автомобілів, поспілкувався із соціальними працівниками, мешканцями – відвідувачами Терцентру, які навчаються в «Університеті третього віку», займаються оздоровчою фізкультурою, відвідують творчі заняття, отримують психологічну допомогу та навіть плетуть маскувальні сітки для наших захисників.
Дякую ПРООН за підтримку!” – зазначив мер.

Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.