Лікарні Кам’янського готуються до зими - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: чт, 07/20/2023 - 13:33
Білоусов

У Кам’янському триває підготовка до майбутньої зими.
Роботи ведуться під постійним контролем міської влади. Як ми вже писали, у вівторок мер Андрій Білоусов особисто перевірив підготовку до зими кількох шкіл Кам’янського, а сьогодні він разом з секретарем міськради Наталією Ктитаровой та керівником Управління охорони здоров’я Віталієм Мандзюком побував у лікарнях міста.

7
Першим пунктом об’їзду стала лікарня № 7. Там отримали від європейських партнерів 2 нових генератори, зараз вирішується питання їх встановлення на постійне місце, щоб вони могли постійно працювати.

7г

Як ми вже повідомляли, один генератор лікарня отримала ще восени минулого року, зараз він встановлений біля приміщення головного корпусу і добре попрацював під час масових відключень світла минулої зими. Тепер генераторів стане більше, що остаточно зніме проблему енергозабезпечення лікарні на випадок можливих блекаутів. При цьому, як наголосив керівник закладу Володимир Дяченко, зроблено необхідний запас палива для генераторів.

Також готова до можливих відключень і 9-та лікарня. Там генератор теж встановлено на постійному місці і перевірено в роботі, також зроблено необхідний запас палива. Готовий до роботи і пройшов випробування і генератор у лікарні швидкої медичної допомоги (колишня № 8 на Соцмісті). 

8пн
Крім того, Андрій Білоусов перевірив підготовку до роботи в умовах надзвичайних ситуацій і пункти незламності, розташовані у приміщеннях лікарень № 9 і швидкої медичної допомоги. Там зроблено запаси води, їжі та ліків, обладнані кімнати матері та дитини, вирішено питання енергозабезпечення та сталого зв’язку. 

8г
-    Ми перевірили базові лікарні нашого міста на предмет їх готовності працювати у зимовий період, в тому числі й умовах можливого відключення світла. Це – дуже важливе питання, адже тут лікуються і наші військові, і вимушені переселенці, і мешканці Кам’янського. Тому місцева влада і надалі буде приділяти особливу увагу сфері охорони здоров’я. Крім того, наше місто виграло конкурс на фінансування від Європейського інвестиційного банку, і на кошти наших партнерів буде проведено кардинальну реконструкцію головних лікарень Кам’янського - №№ 7, 8 і 9. Буде оновлено все – і приміщення, і обладнання, і навіть прилегла територія. Зараз розробляється необхідна документація, і вже зовсім скоро стартують масштабні роботи з реконструкції. Разом – до Перемоги! – зазначив Андрій Білоусов.