Мер Кам’янського зустрівся з ректором та студентами ДДТУ (відео)

Надіслав: ilona , дата: вт, 10/31/2023 - 18:07
г

Міський голова Андрій Білоусов зустрівся з ректором та представниками молодіжного студентського парламенту Дніпровського державного технічного університету. Обговорили багато питань, які стосувалися взаємодії міста з навчальним закладом.

Серед основних:

- залучення студентів до загальноміських екологічних та благодійних акцій, в тому числі спрямованих на підтримку ЗСУ.

- Оптимізація роботи громадського транспорту та посилення маршрутів, які курсують в напрямку ДДТУ, особливо в годину пік.

- Допомога в облаштуванні та використанні спортивної бази ДДТУ для проведення міських чи обласних змагань та багато іншого.

"Також оглянули колишній молодіжний клуб «Полум’яні зорі», який не функціонує більше 10 років. Допоможемо із залученням спонсорських коштів для відновлення будівлі. За задумом студентів, приміщення стане своєрідним осередком для всієї студентської спільноти міста, де молодь зможе проводити різноманітні пізнавальні заходи, займатися волонтерською діяльністю тощо. Дякую ректору, голові та представникам студентського парламенту за дружній діалог, відкритість, активну життєву позицію та патріотизм.

Працюємо, допомагаємо нашим захисникам та віримо в Перемогу України!", - зазначив мер.

 

Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.