Мер Кам’янського зустрівся з власникам постраждалих від обстрілу будинків

Надіслав: Margarita , дата: сб, 03/30/2024 - 21:49
зустріч

Мер міста разом з начальником Кам’янської РВА Олегом Гапічем зустрівся з людьми на території дачного кооперативу. Це мешканці міста, які повністю втратили житло чи лишилися з понівеченими оселями в результаті останнього обстрілу та потребують нашої допомоги для його відновлення. Також провів чергову робочу нараду щодо поточної ситуації та наступних кроків. Усі, хто залучений, працюють, допомагають закривати вибиті вікна і двері.

Допомогу отримає кожен. Для цього буде задіяно державну програму «єВідновлення», місцевий бюджет та благодійні організації: «Карітас», «Проліска» та «Право на захист».

“Готуємо на позачергову сесію міської ради, яка відбудеться 1 квітня, спеціальну програму підтримки на 3,5 мільйони гривень. Розмір належної компенсації встановлюватиме спеціальна комісія департаменту житлово-комунального господарства та будівництва в індивідуальному порядку, окремо по кожному будинку. Комісія працюватиме без вихідних, фіксуючи всі пошкодження.

Нагадую, що надати інформацію про пошкоджене чи втрачене майно можна за телефонами: 093-572-96-71; 093-841-47-56.

Отримати консультацію фахівця щодо подачі заявки на послугу «єВідновлення» через застосунок «Дія» можна за телефоном: +38 097 174 53 98.

Разом вистоїмо!” – йдеться у повідомленні.

скрин

скрин

скрин