"Атлетик" переміг "Надію Рапід" в черговому матчі чемпіонату Кам'янського з футболу

Надіслав: ilona , дата: чт, 08/01/2024 - 10:24
в

У Кам’янському 31 липня на стадіоні "Надія" відбувся матч чемпіонату міста з футболу між командами "Атлетик" -"Надія Рапід".

Про це повідомляє федерація футболу міста.

"Атлетик" відстає від лідера чемпіонату команди "Сенатор" на два очки тому втрачати очки не бажано. Молодь "Надії" вже вкотре доводить що з ними треба грати у повну силу. Перший тайм "Атлетик" виграв з рахунком 1:0, м'яч забив Анатолій Товстоног. У другому таймі несподівано рахунок зрівнявся. Після розіграшу штрафного Данило Антоненко покотив м'яч вздовж штрафної лінії, Денис Талан в один дотик пробив по воротам, воротар відбив м'яч, але на добивання раніше усіх встиг Данило Демченко і рахунок став 1:1.

Нічийний рахунок протримався не довго після прикрої помилки захисників біля штрафного майданчика "Атлетик" вивів у перед Михайло Коломоєць. Були непогані шанси забити у Олександра Драй, який декілька разів заряджав свою гармату, але третій м'яч у ворота "Надія Рапід" забив Володимир Хуторнюк. "Атлетик" переміг 3:1 і продовжує погоню за "Сенатором", а молоді є над чим працювати.