Кам’янчанка позмагається за олімпійську ліцензію на турнірі з боксу в Таїланді

Надіслав: ilona , дата: ср, 05/22/2024 - 16:54
N

Уродженка Кам’янського, 30-річна Анастасія Черноколенко, боротиметься за олімпійську ліцензію на турнірі з боксу, що пройде в Таїланді з 21 травня по 3 червня.

Про це повідомили в НОК України в Дніпропетровській області.

Анастасія увійшла до складу жіночої команди на участь в останньому світовому кваліфікаційному турнірі на Олімпіаду-2024, який пройде у Бангкоку. Вона представлятиме Дніпропетровську область у ваговій категорії 66 кг. Також до тренерського складу увійшов її тренер – Олексій Шевченко.

Склад команди та тренерів Федерація боксу України визначила за підсумками навчально-тренувального збору в Таїланді та проведення бойової практики. Загалом в команді 6 дівчат та 6 хлопців.

Українські боксери будуть боротися за останні перепустки на ОІ-2024 у вагових категоріях 51 кг, 57 кг, 63,5 кг, 71 кг, 92 кг та +92 кг серед чоловіків та у жіночих вагах – 50 кг, 54 кг, 57 кг, 60 кг, 66 кг та 75 кг.

Нагадаємо, що Анастасія Черноколенко – майстер спорту України міжнародного класу, бронзова призерка чемпіонату світу, дворазова бронзова призерка чемпіонатів Європи, триразова чемпіонка України та переможниця Кубка України.

Анастасія народилася у місті Кам’янське. За заслуги перед містом нагороджена нагрудним знаком і дипломом Кам’янського.