Кам’янський веслувальник Ігор Трунов вирушив на Олімпійські Ігри у Париж

Надіслав: ilona , дата: пт, 08/02/2024 - 15:36
h

1 серпня на ХХХІІІ Олімпійські ігри в Парижі вирушила з Києва четвірка українських байдарочників: Олег Кухарик, Дмитро Даниленко, Ігор Трунов (випускник відділення веслування на байдарках і каное кам’янської ДЮСШ №1) та Іван Семикін, а також головний тренер збірної команди України з веслування на байдарках і каное Ігор Нагаєв та старший тренер з байдарки Олександр Сімонов.

На проводах команди було вельми велелюдно: побажати хлопцям щасливої дороги, а головне – успіху на Олімпіаді, приїхали з різних міст України рідні, кохані, перші наставники та тренери ДЮСШ з Дніпропетровської області, а також представники Національного олімпійського комітету України, Центрального спортивного клубу Збройних Сил України та ФСТ “Динамо” України, титулований український веслувальник-каноїст, дворазовий Олімпійський чемпіон (2012 та 2016 років), бронзовий призер Олімпійських ігор (2008 року), призер чемпіонатів світу і Європи Юрій Чебан, представники Укрзалізниці та журналісти.

Для спортсменів виготовили спеціальний торт у вигляді медалі з символічним написом та в кольорах нашого державного прапора, запропонували хлопцям своє бажання на повітряній кульці, яку потім всі разом відпустили в небо. А перші наставники та Олімпійський чемпіон Юрій Чебан давали професійні настанови.

На знак вдячності збірна команда України на байдарках і каное подарувала для музею Укрзалізниці весло з підписами титулованих олімпійців та тренерів – учасників Ігор XXXIII Олімпіади.

Збірна України з веслування на байдарках і каное стартує на іграх 8 серпня.

Зображення видалено. Зображення видалено.