У Кам’янському розіграли Кубок ПрАТ “Оріль-Лідер”

Надіслав: ilona , дата: пт, 09/22/2023 - 13:03
футбол

21 вересня на лівобережному стадіоні ДЮСШ№2 пройшов Кубок з міні-футболу ПрАТ “Оріль-Лідер”, повідомляє kamyanske.com.ua.

За звання кращого змагалися три команди: “ГЕС”, “ПМГУ МПС” та “Оріль-Лідер”. Турнір був товариський та мав на меті підготовку гравців “Орілі” до серйозних змагань у Києві, на які вони вирушають у кінці вересня.

По добрій традиції, привітав гравців та прихильників футболу начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Хотілося, щоб такі турніри стали традиційними, – зазначив Е.Коряк. – Щоб робітники підприємств, які люблять футбол збиралися і грали, не дивлячись ні на що. Я дякую нашим Збройним силам України, які дають нам можливість змагатися і тренуватися. Пограйте з задоволенням!

Грали команди по круговій системі 2 тайми по 10 хвилин. Першими на полі зустрілися “ГЕС” та “Оріль”.

Гра здебільшого йшла в одні ворота. “ГЕС” проводили непогані атаки, і як “Оріль” не намагалася захищати свої ворота, все одно пропустила перший гол. З рахунком 1:0 команди так і завершили перший тайм. Та у другому ситуація не змінилася. Знову ж таки атакували «гесівці», і змогли забити супернику ще два голи. У результаті, команда “Оріль” програла всуху 0:3.

Керівник ПрАТ “Оріль-Лідер” Олександр Сплодитель розповів, що цей турнір стане гарною підготовкою для його команди.

– 29 вересня у Києві пройде футбольний турнір, який організовує компанія МХП, – зазначив О.Сплодитель. – Наша команда “Оріль-Лідер” планує взяти у ньому участь. Узагалі в холдингу працює 30 000 працівників, відповідно, там буде 15 команд з усієї України, так как географічно підприємства холдингу МХП знаходяться по всій країні. Поспілкувалися з Едуардом Миколайовичом, і він запропонував провести підготовчий турнір для того, щоб наші гравці змогли гарно підготуватися до майбутніх ігор. Наша команда зібрана з різних гравців, тут і керівні посади і робочі професії, всі, хто любить цей вид спорту. Вважаю, що ми зможемо показати непоганий результат, адже два роки тому ми стали п’ятими серед усіх команд.

Другими грали “ГЕС” та “ПМГУ МПС”. Обидві команди кам’янчан показали неабияку спритність. Та все ж “гесівці” і тут виявилися сильнішими. Вони забили у ворота суперника чотири м’ячі, а пропустили лише один. 4:1, “ГЕС” знову перемагають і стають беззаперечними чемпіонами Кубку.

Тому найгостріша боротьба точилася у третій грі між “ПМГУ МПС” та “Оріллю” за друге місце. Гра була жорсткою. На перших хвилинах “Оріль” почала атакувати і забила перший гол. Та суперник швидко відігрався, адже воротар “Орілі” не втримав упійманий м’яч, і він закотився у самісінькі ворота. Через декілька хвилин “ПМГУ” знову забили, і вивели рахунок на свою користь. З рахунком 2:1 команди закінчили і перший тайм і усю гру.

Таким чином, переможець та призери, розподілилися наступним чином:

  • І місце – “ГЕС”,
  • ІІ місце  –    “ПМГУ МПС”,
  • ІІІ місце – “Оріль-Лідер”.

Едуард Коряк та Олександр Сплодитель нагродили гравців кубками, медалями та грамотами.