У Кам’янському стартує чемпіонат міста з футзалу сезону 2024-2025

Надіслав: ilona , дата: чт, 10/10/2024 - 14:45
чемпіонат міста

У вівторок, 8 жовтня, в Камʼянському відбулося засідання міської федерації футболу за участю голови федерації Едуарда Коряка, першого заступника Ігоря Ігнатенко, голови комітету арбітрів Ігоря Зеленського, голови масового футболу Василя Вербецького, а також представників команд.

Про це повідомляє "Спорт Кам'янське".

Присутні підбили підсумки літнього чемпіонату, відзначивши, що всі турніри, заплановані федерацією спільно з управлінням молоді та спорту, були успішно проведені. Окрім дорослих змагань, відбувся й дитячий кубок міста серед гравців 2014 року народження і молодше.

Основною темою обговорення стало проведення Кубка відкриття сезону 2024-25 між командами виробничих підприємств та аматорських колективів, який пройде цієї неділі, 13 жовтня, на базі СК “Прометей”. Формат гри – два тайми по 10 хвилин (пулька). До участі запрошуються всі бажаючі, вік граців – від 16 років.

Крім того, наступного вікенду, 19-20 жовтня, у місті стартує чемпіонат міста з футзалу. Як повідомив Едуард Коряк, точний склад команд та розклад поєдинків визначиться наступного тижня.

“Хочу подякувати всім командам, які брали участь у матчах, а також суддівському комітету що за їхню роботу. Влітку, вперше за останні чотири роки, ми змогли провести міський чемпіонат у форматі 11 на 11, також були організовані турніри та кубки з міні-футболу. Ми плануємо продовжити цю традицію і в наступному році, адже не всі команди мають достатню кількість гравців для великого формату, – зазначив Едуард Коряк, – Основним завданням для футбольної федерації на даний момент є організація та забезпечення суддівства обласного дитячого чемпіонату. До участі в ньому подали заявки вже 10 команд, що потребує серйозної підготовки”.