У Кам’янському триває чемпіонат міста з футзалу: результати вихідних

Надіслав: ilona , дата: пн, 10/28/2024 - 15:17
футзал

У суботу та неділю відбулись матчі другого туру чемпіонату міста з футзалу серед промислових підприємств та аматорських колективів.

Двоє гравців відзначились хет-триками у ворота своїх суперників Андрій Котов («ГЕС»), Валентин Брехунов («Оріль-Лідер»), а Данило Покатило («Дніпровські вовки») встановив поки що рекорд чемпіонату забивши шість м'ячів.

У неділю «Баглій» переміг «Петриківку». Вирішальний став другий тайм, (перший завершили з рахунком 2:2) коли воротар «Баглію» Олексій Заікін творив дива у воротах і не пропустив жодного м'яча, а польові гравці забили чотири і вирвали перемогу 6:2.

Потужно свій матч провів «Дніпрокарт» проти команди «Маяк» вже у першому таймі рахунок був 6:1, а зустріч завершилася 7:1 на користь «Дніпрокарту». «Ліон» після поразки у першому турі був дуже мотивований і дав справжній бій «ПМГУ Каметсталь», і змогли перемогти у першому таймі 2:1, два м'ячі на рахунку кращого гравця матчу Сергія Сітько. У другому таймі металурги відігрались, але «Ліон» встояв і узяв одне очко, у результаті - бойова нічия 2:2.

Усі результати вихідних

 «Вогнеборець» – «ГЕС» 3:8

«Лідер» – «Оріль-Лідер» 6:7

«ПМГУ МПС» – «Альянс» 1:5

«Дніпровські вовки» – «Легіон» 8:5

«Петриківка» - «Баглій» 2:6

«Маяк» – «Дніпрокарт» 1:7

«ПМГУ Каметсталь» – «Ліон» 2:2