У Кам’янському змагалися боксери

Надіслав: ilona , дата: чт, 06/01/2023 - 08:42
а

31 травня у Кам’янському відбувся Відкритий чемпіонат “ДЮСШ №2” з боксу, який був проведений з нагоди Дня захисту дітей. На рингу зійшлися 22 пари боксерів двох вікових категорій: 2011-2012 та 2013-2014 років народження. Учасниками турніру стали вихованці ДЮСШ №1 та №2, а також боксерських клубів “Ринг” і “Дзержинець”.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua.

Кожен поєдинок був насиченим та напруженим, багато з них закінчилися нічиєю, що свідчить про високий рівень підготовки спортсменів.

Валерія Капустіна, майстер спорту з боксу і тренерка команди юнаків, що представляла СК “Дзержинець, поділилась своїми враженнями від турніру:

– Усі боксери – великі молодці, сьогодні вони проявили справжню стійкість та відвагу. Звичайно, у кожного з них були свої моменти невдач, але це є невід’ємною частиною спорту. Ми будемо продовжувати працювати над їхнім розвитком та вдосконаленням навичок.

Директор ліцею №18, на базі якого відбулися змагання, Світлана Лейва, підкреслила важливість проведення подібних заходів для спортивного розвитку молоді:

– Такі змагання надають дітям можливість проявити свої здібності та отримати цінний досвід. Ми пишаємося їхніми досягненнями і будемо підтримувати їх на шляху до нових вершин.