У спорту Кам'янського – новий керівник

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 11/05/2023 - 08:09
івашина

Як повідомляють поінформовані джерела, змінився начальник Управління молоді та спорту міської ради.
Едуард Коряк, який очолював Управління більше як 4 роки, написав заяву на звільнення за власним бажанням. Відтепер він продовжить кар’єру на посаді директора дитячо-юнацької спортивної школи «Надія», також він залишається головою міської федерації футболу. Про причини, які змусили Коряка піти у відставку з посади керівника Управління, не повідомляється.
На його місце призначено Анатолія Івашину (на фото), який до цього був директором спортивного комбінату «Прометей». Саме Івашина займався відродженням спортклубу після того, як ним фактично керували брати Дубінські, які дуже вільно поводилися з фінансами «Прометею», який є власністю територіальної громади Кам’янського, через що навіть мав конфлікт з колишнім начальником поліції Сергієм Лукашовим. 
Також у міській влади – ще одне кадрове призначення. Керівником нещодавно створеного Управління культури стала Жанетта Сокуренко, яка до цього працювала на посаді директора кіноконцертного комплексу «Мир». Під її керівництвом у «Мирі» було проведено кардинальну реконструкцію, і він став справжнім осередком культури Лівобережжя.