«Батькивщина» определилась с кандидатом в мэры Днепра

Опубликовано slavkin - вт, 08/11/2020 - 16:09
Мгэр

Об этом сообщается на официальной странице днепровской организации партии.
«Мгер КУЮМЧЯН єдиний можливий кандидат на посаду міського голови Дніпра – рішення бюро міської організації партії.
10 серпня відбулося засідання Бюро Дніпровської міської партійної організації ВО «Батьківщина». Це керівний орган представництва, який затверджує стратегічні для партії рішення. У порядку денному були питання підготовки до виборів-2020.
Представники Бюро поіменно затвердили список майбутніх кандидатів в депутати міської ради Дніпра. Вже сьогодні таких людей 23. Всі вони з абсолютно різних сфер – підприємці, поліграфісти, військові, активісти та працівники великих промислових підприємств. Це нова команда «Батьківщина Дніпро», яка формувалась протягом останніх 4 років, більшість представників якої раніше не займали владних посад, але сьогодні висловили готовність представляти інтереси людей у міськраді Дніпра. 
Не менш важливе питання, яке розглянули члени Бюро, чи висуватиме партія свого кандидата на посаду міського голови. Одноголосне рішення – команда «Батьківщини Дніпро» має йти на вибори на чолі з лідером. Цю важливу місію представники керівного складу представництва партії ввірили керівнику міської організації Мгеру Куюмчяну. 
З 2014 року він є офіційним представником ВО «Батьківщина». У лютому 2016 року став головою Дніпровської міської організації партії. 
Нагадаємо, останні п’ять років «Батьківщина» не була представлена в Дніпровській міській раді», - говорится в сообщении.