Экс-каменчанин о скандальном застройщике и «зраде» в «Зе-команде»

Опубликовано slavkin - вс, 10/23/2022 - 10:08
микитась

Оказывается, бывший народный депутат из Каменского Виталий Куприй, точнее, его дети, стали жертвами недобросовестного застройщика из Киева Максима Микитася, который ныне стал «знаменитым» благодаря предложению рекордной взятки мэру Днепра Борису Филатову.  
«Пам'ятаєте скандально відомого забудовника Максима Микитася, який обікрав 13 тисяч інвесторів Укрбуду в столиці? До речі, і мої діти потрапили у його пастку.
Ось що він купував за кошти тих, хто хотів купити собі квартиру і довірився йому:
Будинок на Осокорках 160 млн грн. Різної нерухомості ще на 500 млн. Купити годинник за $300 тис або машину за 630 тисяч євро — легко! Одним з найдорожчих захоплень виявилася політика — перемога в одних виборах і програш в інших коштували більше 300 млн грн! Ну, і вишенька на торті - 1,5 млрд (!) грн було витрачено на покупку різних активів, типу спроби придбання Промінвестбанку, покупка Теплоенерго, бази відпочинку, різні майданчики і непрофільні бізнеси, які, крім збитків нічого не принесли.
Так ось, цього Микитася зараз судять за спробу дати хабар меру Дніпра і ... в суді зафіксований доказ що цього пройдисвіта дахує Офіс Президента в особі Олега Татарова та допомагає здійснювати злочини депутатка від Слуг народу!!!
Скільки треба часу Зеленському щоб підписати розпорядження про очищення свого офісу від Татаровщини, яка покриває масштабну корупцію у сфері правосуддя?!
На фото Микитась зліва, Татаров справа», - пишет Куприй в своем фейсбуке.