Экс-нардеп из Днепра снова требует отставки Зеленского

Опубликовано slavkin - пн, 03/02/2020 - 16:48
вече

Бывший народный депутат от Днепра Андрей Денисенко объявил о проведении в городе вече «Защити Украину» и озвучил требования, которые планируется принять на этом форуме.
«Червоні лінії перейдено неодноразово.
На всіх напрямках. Зовнішньо та внутрішньополітичному, економічному, соціальному.
Зевлада не лише не відмовилася від згубного курсу на капітуляцію, який перетворюється на системну державну зраду, елементом якої є таємні зустрічі в Омані, але й нарощує репресії проти патріотів, які протистоять російській агресії.
Паралельно з тим готується до прийняття антинаціональний закон про продаж землі, антисоціальна редакція трудового кодексу, запроваджуються нові форми визиску малого бізнесу.
Слуги олігархів надали в приватне своїм господарям управління цілі галузі економіки, внаслідок чого державний бюджет тільки в січні недоотримав 25% надходжень.
Згортається децентралізація, відбувається масштабна реквізиція фінансів, які раніше спрямовувалися на підтримку місцевого самоврядування.
Держава під керівництвом реЗедента стрімко рухається шляхом фінансового та управлінського дефолту.
Замість реформ і нових облич ми бачимо розграбунок, корупцію і старих регіоналів.
Дефолт національної гідності вже призвів до фактичного демонтажу міжнародної проукраїнської коаліції та реваншу російської агентури, яка, використовує ДБР як філію ФСБ для знищення завоювань Майдану.
В цій ситуації всі здорові національно-патріотичні та державницькі сили, всі свідомі українці мають об‘єднати зусилля і стати на захист України, як і 6 років тому.
Наші вимоги:
1. Відставка Зеленського з посади президента як капітулянта, колаборанта, який свідомо ввів в оману народ України і здійснює антидержавний, антинаціональний курс.
2. Запровадження санаційного режиму з очищення України від рашистських політичних, інформаційних та економічних структур, відміни незаконних і антинаціональних рішень Зевлади.
3. Відновлення зусиль з пришвидшеної євроатлантичної інтеграції України, отримання міжнародних гарантій безпеки - передусім в напрямку отримання статусу основного союзника США», - пишет Денисенко в своем фейсбуке.