Каменчанин о войне на Ближнем Востоке

Опубликовано slavkin - вс, 05/16/2021 - 07:20
Ярош

Экс-нардеп из Каменского, лидер партии ДИЯ и глава УДА Дмитрий Ярош прокомментировал нынешний арабо-израильский конфликт. 
«Трохи про арабо-ізраїльський конфлікт, в контексті геополітичної суб’єктивізаціі України 
Геополітика - складна річ... І підняттям тих чи інших прапорів, важкі питання не вирішуються.
Отже, я з симпатією ставлюсь до держави Ізраїль, бо вважаю, що ця країна, в якійсь мірі, сповідує ідеологію визвольного українського націоналізму...
Вважаю, що ракетні удари по мирним районам Єврейської держави неприйнятні та є терористичними атаками. Отже, Ізраїль має повне право застосувати увесь спектр сил і засобів для ліквідації терористичної загрози. 
До речі, таке ж само Право має й Україна, звільняючи свою окуповану землю від московської гібридної зарази...
Але, ми мусимо чітко розуміти хто є хто у цьому конфлікті. 
Чи Ізраїль став союзником України проти російської агресіі? Відповідь однозначна - НІ.
Чи прем’єр-міністр Ізраїлю, після окупації Криму та східних районів України Росією, припинив бути одним із найкращих друзів Путіна? Відповідь - НІ.
Чи Україна отримала високотехнологічну військову допомогу від Ізраїля з початку нашої Війни за Незалежність? Знову - НІ.
У цей же час, незважаючи на тактичне загравання президента Ердогана з Ерефією, Туреччина всіма своїми словами і діями підтримує Україну. За це їй велика вдячність!
Отже нам, українцям, треба чітко розуміти хто є хто у геополітичному просторі й не вестися на солодкоголосих обіцяльників, які намагаються нашу Державу завести на манівці.
Бо, Україна понад усе!», - написал Ярош в своем фейсбуке.