Кам’янське відзначить День Конституції

Опубликовано bugaev - пт, 06/04/2021 - 10:45
совещание

Розпорядженням міського голови Андрія Білоусова у Кам’янському затверджено заходи щодо організації та відзначення 25-ї річниці Конституції України. Організаційні моменти проведення святкових заходів обговорили на робочій нараді 3 червня.

28 червня у храмах Кам’янського пройдуть традиційні молебні за процвітання України, підвищення благополуччя та добробуту українського народу.

Тематичні заходи до Дня Конституції готують у музеї історії міста. Серед них – урок-екскурсія «Загадкові символи», історичний екскурс «Від Конституції Пилипа Орлика до Конституції Незалежної України», засідання кіноклубу «Відродження».
Центральна міська бібліотека організує виставку-хронологію у вікні «Основа життя – наш закон основний». У самій бібліотеці, а також її філіях пройдуть пізнавальні години.

Кіноконцертний зал «МИР» та Будинок культури селища Карнаухівка  проведуть святкові концертно-розважальні програми.
У закладах загальної середньої та дошкільної освіти проводитимуться тематичні заходи, спрямовані на виховання поваги до Конституції України, формування правової культури, отримання знань про конституційні права, свободи та обов’язки, історію вітчизняного конституційного права. Шкільні бібліотеки облаштують тематичні виставки.

Низку заходів готує Молодіжна рада Кам’янського та Центр молодіжних ініціатив.