Политик из Каменского о «фэсэбэшных консервах» в Беларуси

Опубликовано slavkin - сб, 08/15/2020 - 08:15
Ярош

Экс-нардеп из Каменского Дмитрий Ярош дал очередной комментарий событиям в Беларуси и вокруг нее.
«Увага українців продовжує бути прикута до подій у Білорусі...
І це закономірно, бо по-перше, білоруси справді братський нам народ, по-друге, можливий майбутній балто-чорноморський альянс буде неповноцінним без Білорусі, по-третє, під час російсько-української війни для України стратегічно важливо мати Білорусь, хоча б, як нейтральну державу, а не сателіта кремлівської імперіі.
Тому ми, украінці, солідарні з білоруським народом у його боротьбі з промосковським режимом Лукашенка.
Але, у цей же час, ми маємо усвідомлювати, що імперія проводить свою активну діяльність по анексії Білорусі. І допомагають їй у цьому, в тому числі й колишні соратники Лукашенка, а тепер «радикальні опозиціонери»... 
Дехто з них, такі як пан Цепкало, перебуваючи на території нашої воюючої держави, не соромиться нести московську нісенітницю про «громадянську війну в Україні». Уявіть собі, як цей тип буде діяти після того як Лукашенко піде, а «опозиція» візьме владу в свої руки...
Кремль, через свою агентуру впливає на дуже багато геополітичних процесів в світі, а тим більше біля своїх кордонів. Тому нам, українцям, підтримуючи борців за Свободу, треба вже зараз чітко розрізняти - де патріоти Білорусі, а де - «фсбешні консерви». 
Не будемо зачаровуватися, щоб потім не розчаровуватися!
А білоруському народу щиро бажаю Перемоги як над антинародним режимом Лукашенка, так і над «опозиційними» ставлениками Кремля.
За вашу і нашу свободу!», - пишет Ярош в своем фейсбуке.