Польша – Каменскому

Опубликовано slavkin - пн, 09/12/2022 - 18:46
помощь

Об очередной партии помощи украинским военным, поступившей в Каменское из Польши, рассказывает лидер профсоюза Металлургов Каметстали, волонтер Олег Нагорный.
«На минулому тижні Світова Волонтерська Спілка, до лав якої входить і профспілка «Металургів» (місто Кам’янське, Дніпропетровська область), отримала одразу три посилки від наших друзів з Польщі, які ось уже п’ятий місяць поспіль допомагають Збройним Силам України. Багато з цих речових та продуктових «траншів» вже доставлено на передову, воїнам територіальної оборони та бійцям української добровольчої армії, які захищають Україну на Донецькому та Запорізькому напрямках.
А саме:
- військове обмундирування (форма стандарту НАТО трьох типів);
- балаклави;
- футболки, устілки та шкарпетки;
- тактична кобура для пістоля;
- спеціальні вставки для колін та ліктів;
- теплі вовняні шапки під каску;
- медикаменти та джгут для зупинки крові;
- засоби гігієни;
- ваксу для маскування;
- продукти харчування;
- стратегічну каву (великі упаковки) та кавовий напій з цикорієм (багато упаковок).
Українські вояки дуже вдячні нашим друзям з Познані, а саме військовим у відставці Marek Napierała, Wiesław Dziepak, всьому колективу організації fundacja Stratpoints, яку очолює генерал-лейтенант Mirosław Różański, та всім небайдужим полякам, що долучилися до справи. Також Польщі дякує і профспілка «Металургів», і працівники містоутворюючого металургійного комбінату, багато з яких зараз боронять українську землю від російських загарбників! Впевнений, що разом ми обов’язково переможемо! Далі буде…», - пишет Нагорный в соцсетях.