В Днепре готовятся к встрече «слуг»

Опубликовано slavkin - пн, 06/22/2020 - 07:30
акция

Политические оппоненты партии «Слуга народа» намерены сегодня провести акции протеста во время визита высокопоставленной делегации этой партии в Днепр. Об этом сообщает экс-нардеп Андрей Денисенко.
«У понеділок делегація знатних слуг навідає Дніпро.
Щоби дати старт майбутній виборчій кампанії місцевих служок і під прикриттям балаканини про праймеріз підготувати грунт для висування на посаду міського голови адепта русскава міра та агресивного українофоба й мовожера Бужанського.
Рішення про це фактично прийнято цього тижня на перемовинах між Коломойським і Зеленським.
Склад делегації, а точніше ліквідаційної комісії Дніпра як українського форпосту - представницький і промовистий.
Керівник фракції Зекоманди у ВР Арахамія, який прочавлює питання подачі води до Криму, щоби забезпечити військові бази окупанта.
Очільник партії Корнієнко, який упорото згортає децентралізацію, позбавляючи громади фінансових субвенцій, насаджуючи на місцях інститут «смотрящих»-префектів та знищуючи «неперспективні» сільські ради.
І керівник обкому вірних Зе-ленінців Кісєль, ще вчора продюсер Риженка, а нині головний висувач сепараста Бужанського на міського голову Дніпра.
Найцинічніше те, що панове-ліквідатори починають свій візит з відвідин Музею АТО.
Вони здають позиції на фронті, зазирають в очі Путіну, по тихому перетворюють Україну на Малоросію, але поки що не готові відкрито проголошувати Дніпропетровську чи Донецько-Криворізьку народну республіку.
Але якщо дніпряни попустять - вони використають цей шанс», - пишет Денисенко в своем фейсбуке.
Акция протеста намечена на 9.30 у Музея АТО в Днепре.