Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 25-28 травня

Надіслав: slavkin1 , дата: нд, 05/21/2023 - 08:50
вечеря

25 травня, 18:00, Основна сцена – «ШОУМЕН» мюзикл
Мюзикл «Шоумен» – саме те, що потрібно для приємного вечора, чудового настрою і відчуття справжнього свята. Це зворушлива історія про здійснення великої мрії, про кохання і сім’ю, про людей, які випереджають свій час, і їхній шлях до вершини. Це вражаючі вокальні, хореографічні та акробатичні номери. Музика та акторська гра, які закохують із першої хвилини. Масштабне, феєричне дійство, яке подарує зустріч з улюбленими акторами та запалить нові зірки.
 
26 травня, 18:00, Основна сцена – Франсіс Вебер «ВЕЧЕРЯ ДУРНІВ», комедія на дві дії
У П’єра Брошана – забезпеченого книговидавця і пересиченого сноба – є одне дивне хобі. Раз на тиждень, по середах, він з друзями влаштовує звані вечері, де в якості десерту подають … дурнів. Дивакуватих гостей, над яким можна від душі познущатися і, якщо дурень, якого ти запросив, виявиться найдурнішим – виграти приз. Цього разу Брошан має твердий намір виграти на майбутньому вечері, оскільки доля йому підкинула просто феєричного придурка на ім’я Франсуа Піньйон. Ось тільки радісний, натхненний, доброзичливий і добрий Піньйон виявився не таким вже й недотепою, як здавалося, а господар – не таким розумним, яким себе вважав. Надовго ж паризький піжон запам’ятає цей вечір!
 
27 травня, 17:00, Основа сцена - Маргарита Ненашева «МЕРИЛІН МОНРО. СОЛОДЕНЬКА», моношоудрама, (16+)
Мерилін Монро – секс-символ ХХ століття, ікона стилю, голлівудська діва, легендарна білявка, культова персона. Її коротке життя вже багато десятиліть препарують дослідники-біографи, її зовнішність косплеять шоумени, про неї знімають фільми, ставлять спектаклі. Здається, що через 60 років після смерті актриси її зірка не згасла, а сяє все яскравіше. У чому ж феномен цієї жінки? Що лишилося за кадром її солодкого, на перший погляд, життя? Дати відповіді на ці питання спробували автор біографічної вистави SOLODEN’KA Маргарита Ненашева і виконавиця – заслужена артистка України Світлана Сушко.
 
28 травня, 11:00, Основна сцена - Д. Урбан «ВСІ МИШІ ЛЮБЛЯТЬ СИР», музична казка, (5+)
Казка угорського письменника Дюла Урбана розповість про мишачих Ромео та Джульєтту – сірого мишеня Шома і білу мишку Фружі. Щоправда, їхня історія на відміну від шекспірівської закінчується щасливо: сірі та білі мишачі сімейства зрештою розуміють, що, здавалося б, нездоланна перешкода – відмінність у кольорі – не може завадити закоханим бути разом. Адже всі ми живемо в одному світі, над нами одне небо, одне сонце, і всі ми любимо одне й те ж саме, боїмося того ж самого. Всі миші, наприклад, бояться кішок і люблять сир…
 
Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.