Кам’янчан запрошують взяти участь у Великодній виставці

Надіслав: ilona , дата: чт, 04/11/2024 - 13:54
к

Міністерство культури та інформаційної політики України, Національна спілка художників України та Музей історії міста Кам’янське запроваджують Всеукраїнську Великодню виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Світ Божий як Великдень», який експонуватиметься у виставкових залах Музею історії міста Кам’янське з 26 квітня по 26 травня 2024 року.

На виставці експонуватимуться твори декоративно-ужиткового мистецтва.

Відбір творів здійснюється

– по зображенням творів, які не пізніше 7 квітня 2024 року надсилаються на електронну адресу Дирекції виставок НСХУ (dv56@i.ua). До електронного листа має бути прикріплений текстовий файл з інформацією про надані твори. Назва файлів повинна співпадати зі списком робіт. Нумерація в списку повинна співпадати з назвою файлів із зображенням творів.

Усі анкетні дані про автора і про художні твори (текстовий матеріал) повинні бути в окремому ОДНОМУ текстовому файлі (у форматі *.doc, *.docx, *.rtf, *.txt), який прикріплюється до електронного листа.

Для представлення творів на розсуд Виставкового комітету, необхідно надати наступні дані:

– назва виставки, в якій берете участь;

– прізвище, ім’я, по-батькові (повністю, без скорочень);

– рік народження, місце (місто) проживання;

– номер мобільного телефону, адреса електронної пошти;

– назва роботи, рік створення роботи, матеріал, техніка, розміри роботи у сантиметрах (висота х довжина х ширина).

Файли із зображеннями Ваших робіт повинні мати розширення *.jpg, *.tif, *.psd. Файли поганої якості, зняті на мобільні телефони, планшети – не розглядатимуться. Надсилайте не більше 3 (трьох) зображень.

Для запобігання помилок інформацію надавайте виключно українською мовою. Зображення, одержані після зазначеного терміну, не розглядатимуться. Також не розглядатимуться зображення, які не відповідають умовам цього Положення.

Інформацію про рішення Виставкового комітету учасники виставки можуть отримати з 11 квітня 2024 року на сайті Дирекції виставок НСХУ – http://dvnshu.com/news/527-vseukrayinska-vistavka.html, Телеграм-каналі «Дирекція виставок НСХУ» або за телефоном (063) 268-14-50.

Учасник особисто надає (надсилає) твори, відібрані журі, з 11 квітня по 21 квітня до Музею історії міста Кам’янське (Україна, Дніпропетровська область, м. Кам’янське, просп. Свободи, 39). Твори мають бути підписані та повністю підготовлені для експонування.

Кожен учасник, твори якого будуть відібрані Виставковим комітетом, має сплатити на рахунок Дирекції виставок НСХУ обов’язковий організаційний внесок 100 (сто) грн.

Банківські реквізити Дирекції виставок СХ України:

IBAN UA04 3510050000026008426322200 в АТ «УкрСиббанк» м. Києва, ЄДРПОУ 02915063

Відповідальний за прийом матеріалів Цибульський Олександр Юрійович (тел. 067-466-6144).

Директорка Музею історії міста Кам’янське Буланова Наталія Миколаївна (тел. 097-227-7405).

Для анонсу культурно-мистецького заходу використано художній твір:

Бондар Людмила Василівна. 1970. Вінниця

Подільський вазон мого роду. 2023

Габардин, вишивка, фото на тканині, колаж. 70х60