У Кам’янській бібліотеці презентували книгу “Бажання жити” від Валентини Плякун

Надіслав: ilona , дата: пт, 04/05/2024 - 10:45
л

4 квітня, в приміщенні  Центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбулася чарівна подія – презентація першої книги “Бажання жити”, написаної талановитою місцевою поетесою Валентиною Плякун. Збірка, що складається з поезій, вразила чутливі серця гостей своєю внутрішньою глибиною та виразністю образів.

Презентація книги стала не лише урочистим заходом, а й справжньою мистецькою подією для всіх любителів віршованої мови.

Під час заходу вірші авторки були декламовані відомими місцевими поетами та гостями заходу, завдяки чому кожна строчка пронизувала слухачів своєю емоційністю. Про це повідомляє  ktoday.com.ua.

Зображення видалено.Зображення видалено.

У своїх віршах Валентина Плякун змальовує поетичні образи, які відкриваються перед читачем у  своїй внутрішній красі та простоті.

“Іноді, серед ночі, муза відчиняє двері мого серця, відтворюючи в словах емоції. Строки віршів спадають на думку раптово”, – сказала авторка.
Зазначена подія стала важливим культурним явищем для міста, підкресливши важливість літературного творчості та мистецтва. Вона також була чудовим початком для творчого розвитку Валентини Плякун, відкриваючи нові можливості та горизонти перед українською письменницею.

Зображення видалено.

“Бажання жити” – це книга, яка неодмінно стане цінним скарбом для кожного любителя поезії та прекрасно впишеться у скарбницю української літератури.