Кам‘янський волонтер, голова БФ «ОСОННЯ УКРАІНИ» Олександр Крутько приєднався до ПП «Бджола»

Надіслав: ilona , дата: ср, 10/02/2024 - 17:33
Бджола

Про це Олександр Крутько повідомив на своїй сторінці у соцмережах.

“Цей допис не буде таким, як завжди.

В ньому не буде звітів про роботу нашого фонду , нашого волонтерського руху, фото з військовими, з автівками ЗСУ, гуманітаркою та іншим що ви звикли бачити. Але він буде про життя, про соціум. Про нашу велику війну. Та про те , яким я бачу свою подальшу діяльність задля Перемоги, задля збереження життя Захисників та відновлення мирної України після неї.

Ви всі давно мене знаєте, що я за людина та чим займаюсь. В мирний час я був підприємцем, всі 27 років своєї трудової діяльності , багато чого зробив і збудував. Я тут виріс і прожив 45 років свого життя. Зараз волонтер та голова волонтерського руху БФ «ОСОННЯ УКРАЇНИ», вклав всі свої ресурси і можливості в ций рух. Не мало грошей в волонтерську діяльність вклав з особистої кишені, багато отримав донатів від всіх вас , друзів, бізнесу нашого міста та просто небайдужих громадян, що давало можливість забезпечувати величезну кількість потреб наших військових, ВПО, людей у край важкому соціальному стані. Я вам всім дякую ! Ми не зупиняємо нашу діяльність !

Але час пливе , війна триває, ситуація погіршується на фронті , а ресурсів більше не стає. Навпаки, збори стоять, а потреби ЗСУ ростуть в геометричної прогресії, нас знають дуже багато військових по всій ЛБЗ, величезні і коштовні запити кожен день від них. І хоч іноді один в полі воїн, але колектив завжди може зробити набагато більше ніж одна людина, організація і чим більше такий колектив тим більше віддача, тим більша допомога ЗСУ і нашим громадянам.

З міським головою Андрієм Білоусовим, міською владою, Фондом розвитку Кам’янського, волонтерським хабом міста ми вже зробили чимало спільних проектів і у мене є бажання зробити ще більш потужні, ще більш амбіціозні проекти. Це моя мрія, моя мета.

Для досягнення цієї мрії треба рости та збільшувати можливості, а тому я прийняв рішення приєднатись до команди Андрія Леонідовича Білоусова та вступити до лав політичної партії «Бджола» , яка цілеспрямовано та системно допомагає нашому війську та прикладає всі можливі зусилля для розвитку нашого міста. Разом ми зробимо набагато більше ніж окремо один від одного!

Це моє особисте рішення, мій свідомий вибір у найскладніші для кожного Українця часи!

Слава ЗСУ ! Слава Україні!” – йдеться у повідомленні.