Мітингарі вихідного дня у Кам’янському взяли відпустку на літо чи переформатувалися під сучасні тенденції?

Надіслав: elena , дата: сб, 07/20/2024 - 13:56
люди

Для тих, хто спостерігає за політичними течіями у Кам’янському, можливо, було б цікаво співвіднести згортання проплаченого мітингу «гроші на ЗСУ» з роздмухуванням народних хвилювань на фоні відключень світла. Чи можуть обидва процеси бути між собою пов’язані та містити елементи ворожих ІПСО?

Більш детально розбиралися у місцевому виданні Sobitie.

В якісь мірі відповіді на ці питання надали самі організатори мітингів та мешканці міста, які прокоментували їхній допис:

«У зв’язку з аномальною спекою мітинг «гроші на ЗСУ» переносимо на поки що не визначену дату!» – майже одночасно з початком розповсюдження через соціальні мережі закликів до силових протистоянь у місті зробила заяву особа з кримінальним минулим, Наталія Мараховка (яка називає себе у фейсбуці Natalі Natali).

скрин

скрин

Звісно, ми не виключаємо те, що дівчатка просто вирішили відпочити на котловані (адже у спеку нашим захисниками, судячи з їхньої логіки, допомога вже не потрібна), однак цікаве спостереження у коментарях до допису навів один з мешканців нашого міста Вова Скрипін:

«А може насправді все набагато простіше і Дуби через проблеми з НАБУ перестали вам платити? А як солдатам на передовій у таку спеку вдень і вночі та ще й у постійному стресі, не думали?

Люди з самого початку весь ваш цей псевдопатріотичний рух ігнорували, знаючи, що всі ці мітинги проплачені. Тепер під дудку російських кураторів вирішили перекриттями доріг у місті рулити?» – написав він.

скрин

І тут стає все дійсно цікавим. Адже вже відомо, що негласними спонсорами подібних заворушень в нашому місті майже завжди виступають Володимир Дубинський, його довірена особа Олександр Плахотнік, та залежні від них люди. Якщо додати до цього, що останні аж ніяк не зацікавлені у співпраці України з США та Євросоюзом (Володимира Дубинського розшукує FBI за шахрайство з нерухомістю у Сполучених Штатах Америки), то наявність проросійського елементу, від підбурювачів до народних хвилювань, зовсім не викликає подиву. І ті, хто замотуються у державні прапори на цих мітингах у нашому місті, вже завтра можуть обрати зовсім інші кольори.

скрин

Про це просто треба пам’ятати та бути обачними до того, хто і що вам пропонує.

До речі, інформацію про мітинги у Кам’янському підхопили російські інформаційні ресурси та Z-пабліки. Так, мітинг, якій відбувся 12 липня у Кам’янському, активно форсують у ворожому телеграм-каналі з майже 1,5 млн підписників, в якому, крім іншого, ще й збирають допомогу російським військовим.

скрин