У Кам’янському почав працювати потужний «Волонтерський центр» (відео)

Надіслав: ilona , дата: чт, 02/08/2024 - 18:11
с

Відсьогодні у нашому місті почав працювати потужний «Волонтерський центр», створений силами громадських організацій «Бджола» та «Фонд розвитку Кам’янського» за адресою: проспект Гімназичний, 61.

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“Діяльність Центру спрямована на допомогу військовим, вимушеним переселенцям, багатодітним родинам, соціально незахищеним та малозабезпеченим верствам населення, які через воєнний стан чи інші життєві обставини опинилися в скрутному становищі.

На базі «Волонтерського центру» діє соціальна їдальня та кінотеатр з сеансами для дітей і дорослих, створено банк одягу та резерв ліків для видачі військовим. Волонтери плетуть маскувальні сітки для наших захисників, виготовляють спецодяг для воїнів та роблять окопні свічки. Також на базі центру діють осередки провідних міжнародних і місцевих гуманітарних організацій та духовенства, а саме: Червоний хрест, Карітас, Козацька церква Пресвятої Покрови. Для відвідувачів проводяться різноманітні курси, надається психологічна та консультативно-правова допомога. Також є тісна співпраця з іншими благодійними та волонтерськими об’єднаннями.

Командна та системна робота на благо громади – особливо важлива в надскладних умовах сьогодення. Все буде Україна!” – йдеться  у повідомленні.

Більш детальну інформацію, графік роботи, контакти та інше можна дізнатися за посиланням https://t.me/helpkamianske.

Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.