У Кам’янському відбулося чергове засідання виконкому: які питання розглянули

Надіслав: ilona , дата: ср, 06/26/2024 - 14:56
ч

Сьогодні, 26 червня, міський голова Андрій Білоусов провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було включено 90 питань.

- Внесли зміни у порядок перерахування у 2024 році коштів субвенції з місцевого бюджету державному бюджету. - Затвердили порядок встановлення, зберігання та утримання пам’ятних знаків у Кам’янській міській територіальній громаді.

- Розширили перелік підприємств міста, які залучаються до проведення громадських робіт.

- Розглянули житлові питання, такі, як надання житлової площі у гуртожитках комунальної власності; внесення змін до договорів найму житлових приміщень; надання житлової площі для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам; зміни до обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та до обліку громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

- Частина питань була підготовлена службою у справах дітей та стосувалася надання дітям статусу постраждалих внаслідок воєнних дій, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та встановлення опіки над малолітньою дитиною.

- Також були внесені зміни до складу низки дорадчих органів та розглянуті питання, підготовлені департаментом соціальної політики міської ради, управлінням містобудування та архітектури міської ради та департаментом комунальної власності, земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майно міської ради.

ч