Черлідерки з Кам’янського, призери "Пліч-о-пліч", відпочивали у Карпатах

Надіслав: elena , дата: сб, 09/07/2024 - 14:00
дети

Напередодні нового навчального року призери всеукраїнських етапів змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги сезону 2023/2024,  команда черлідерок Ліцею №13 (директор Людмила  Єфремова, тренер Тетяна Залогіна ),  була  премійована поїздкою на відпочинок  до  табору  «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ -2024»   у  Карпати («Chevalier Panorama»).
360 учасників-призерів з різних регіонів нашої країни поринули у світ позитивних емоцій.  Щоденний марафон активностей: від підкорення вершин до водних розваг, від спортивних тренувань до неонових дискотек.
Дівчата назавжди запам'ятають підкорення вершини Говерли  та незабутню зустріч з амбасадорами - призерами Олімпійських ігр М.Романчук та М.Бех-Романчук.
А Буковель став дивовижним куточком для відпочинку та нових знайомств! Зробили фото на згадку з Міністром молоді та спорту України  Матвієм Бідним та менеджером проєкту Антоном Нікуліним.
Кульмінацією табору стало грандіозне свято на "Полонині Перців". Концерт, дитячі атракціони, запальне багаття та подарункові сертифікати створили атмосферу справжнього свята. Особливим моментом стало спільне виконання гуцульського танцю дітьми та артистами.
Ці спогади назавжди залишаться в серцях  юних талантів!