Футбольний клуб "Дніпро-1" може припинити існування

Надіслав: Александр Бугаев , дата: нд, 06/23/2024 - 11:15
н

Через проблеми з фінансами клуб з Дніпра може зникнути з футбольної мапи

Відомий журналіст Ігор Бурбас повідомив, що фінансові проблеми "Дніпра-1" можуть призвести до того, що клуб припинить існування, передає "Відомо".

"За моєю інформацією, "Дніпро-1", швидше за все, доживає останні дні свого життя, своєї історії. Складу немає, всі майже порозбігалися. Я порахував, хто ще досі на контракті й нарахував 11 футболістів. "Дніпро-1"може не зіграти навіть ці матчі з "Академією Пушкаша", і ми можемо залишитися без одного клубу в єврокубках вже зараз на старті", - сказав Бурбас.

За його словами, команді обіцяли, як мінімум, до кінця цього місяця погасити борг за січень. Але не погасили.

"Зараз клуб капіталізує по суті фінанси, продаючи футболістів. Розпродає весь свій актив, все, що зараз має. Всіх футболістів, які найбільше вартують. Чому не віддають борги? Поки не віддають, тому що немає команди з гори. Тому єдиному власнику, який зараз, на жаль, не має доступу до свободи, передали, що от у нас є гроші, ми можемо далі рухатися, дайте вашу згоду. І сказали, що тиждень чекають від нього відповіді, які взагалі далі можуть бути перспективи життєдіяльності "Дніпра-1", - зазначив журналіст.

Він також додав, що базі клубу немає нікого, на всіх полях повигорала трава. За нею не доглядають агрономи.

                                                         


                                                                                                                                

Теґи