Кам’янчанка Людмила Гайдученко встановила світовий рекорд з підтягування на перекладині (відео)

Надіслав: Александр Бугаев , дата: пт, 05/24/2024 - 13:26
спорт

Представниця Ліги Світової Сили, керівниця гуртка “Атлетична гімнастика” у лівобережному Будинку дитячої творчості Людмила Гайдученко встановила перший світовий рекорд з підтягування на перекладині з максимальною вагою.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua.

Компанія IronMind реєструє Світові Рекорди у підтягуваннях на Ролінг Тандер з 2017 року. У цьому ж році був встановлений світовий стандарт – 94 кг у підтягуванні на перекладині серед жінок, а Людмила Гайдученко підтягнулася з вагою 99,30 кг, встановивши таким чином світовий рекорд.

“Мені завжди цікаво спробувати щось нове… хоч печиво з новою начинкою, хоч вправи! Компанія IronMind виявляється реєструє Світові Рекорди у підтягуваннях на Ролінг Тандер з 2017 року! А я тільки дізналася. Є два варіанти – на максимальну кількість разів і на один раз, але з найбільшою вагою… Стояв стандарт –94 кг. Його треба перевищити щонайменше на 1 кг. Поки що ніхто цього не зробив… Звичайно, тут мені довелося попрацювати, провела чотири цілеспрямовані тренування… І ось що в мене вийшло! До вашої уваги мій новий Світовий Рекорд! Не так багато, і звичайно з часом його знімуть, але я була першою, хто це зробив, а бути першим – це завжди круто!”, – зазначила Л.Гайдученко.

Нещодавно спортсменка започаткувала в Кам’янському змагання з кистьової динамометрії “Найсильніші руки міста”. Головними цілями проєкту є популяризація здорового способу життя, а також залучення різних верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Відео можна подивитись тут.