Спорт-квест для незламних: ветерани з Каметсталі стали учасниками міського заходу

Надіслав: elena , дата: чт, 10/03/2024 - 10:43
люди

Мужніх не зупинити: у годину випробувань вони стають на захист України, після демобілізації – знову у виробничій команді, а ще можуть підтвердити свою сталеву міць на спортивному майданчику. Команда ветеранів з Каметсталі взяла активну участь у міському спортивно-патріотичному заході.

Сталева шістка – Євген Мар’їн, Максим Кривописький, Ігор Могила, Сергій Яровий, Сергій Чухманський і Едуард Аноткін – гідно представили металургійний комбінат на спортивному форумі «Незламний народ незламної країни», який вперше у Кам’янському провели до Дня захисників і захисниць України. Захід об’єднав справжніх героїв сьогодення – ветеранів війни, військовослужбовців, правоохоронців, родини захисників.

белоусов

Приємно, що серед учасників заходу, відзначених міськими нагородами, – наш колега з цеху мереж та підстанцій Едуард Аноткін, відомий громадський тренер з армрестлінгу й армліфтингу. Кам’янський міський голова Андрій Білоусов вручив йому подячний лист, відзначивши таким чином активну життєву позицію ветерана-металурга, його значний внесок у популяризацію здорового способу життя та участь в обласній спартакіаді серед учасників бойових дій «Титани UA».

Ветерани з Каметсталі приєдналися до спорт-квесту і якнайкраще виявили себе у фізичних активностях на всіх локаціях – чи то в дартсі, чи у силових та ігрових вправах, чи у веслуванні на тренажерах, чи у настільному тенісі. І водночас отримали чимале задоволення від зустрічей та спілкування з іншими учасниками заходу.

мужчина

Максим Кривописький, токар цеху випробувань:

– Радий стати учасником цього шикарного заходу, дуже подобається і активність, і спілкування. Такі заходи дійсно потрібні, це певною мірою «перезавантаження» для нас – і фізичне, і в думках. Відчути приємне «мирне» напруження у м’язах від фізичних вправ, випробувати себе у різних змаганнях, а головне, познайомитися і поспілкуватися із хорошими, цікавими людьми – це надає сил і наснаги. Було б добре, якби такі заходи відбувалися частіше.

мужчина

Сергій Яровий, розливальник сталі конвертерного цеху:

– Це дуже добре, коли разом збираються усі побратими – і ті, з ким тільки-но познайомився, і ті, з ким поряд був у бою. Саме тут я бачу хлопців, з якими разом йшов воювати у перший день повномасштабного вторгнення, а потім служив в одному батальйоні, і я щиро радію цій новій зустрічі. Кожен з нас хоче зустрітися з побратимами, які зараз залишаються на бойових рубежах. Я бажаю їм сили і витримки, повернутися живими і неушкодженими, щоб ми усі разом знову взяли участь у таких мирних, дружніх спортивних баталіях.