У Кам’янському привітали призерів Всеукраїнського турніру з боксу

Надіслав: ilona , дата: ср, 01/17/2024 - 08:56
р

З 9 по 12 січня в Одесі, на ринзі БК “Брати”, пройшов відкритий турнір з боксу серед юнаків та дівчат 2008-2009 років народження, повідомляє kamyanske.com.ua

Змагання були присвячені пам’яті заслуженого тренера України Михайла Кореновського, одесита, який працював старшим тренером збірної Дніпропетровської області й загинув під час російського обстрілу України 14 січня 2023 року.

Свої сили на турнірі випробували 115 спортсменів з Миколаївського, Херсонського, Харківського, Дніпропетровського та Одеського регіонів.

Кам’янське представляли вихованці ДЮСШ №1, тренера Геннадія Молокова, ДЮСШ №2, Віктора Мельника і Максима Бєляєва, СК “Дзержинець”, Олега Лісняка та клубу “Ринг”, Андрія Шешурєва.

У фінал змагань пробилися троє наших боксерів. У ваговій категорії 52 кг Микита Лісняк з “Дзержинця” посів друге місце, поступившись спортсмену з Миколаєва. Данило Рохтін (63 кг) та Родіон Сидоров (66 кг) провели по три переможні поєдинки, здолавши у фіналах представників Дніпра та вибороли золоті нагороди. Зазначимо, що Данило також отримав кубок за найкращу техніку.

У вівторок, 16 січня спортсменів та їх наставників привітали начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, а також голова Кам’янської федерації боксу Андрій Дроговоз.

– Дуже приємно спостерігати за високими досягненнями наших земляків. Це результат не лише власних зусиль спортсменів, але й невтомної праці тренерів, які вкладають свою енергію, сили та знання у їхній подальший розвиток, – наголосив А. Дроговоз, – Дякуємо, що продовжуєте гідно представляти наше місто на національному рівні! Бажаємо підкорювати нові вершини й радувати нас своїми виступами вже на міжнародних аренах!

Переможець турніру Данило Рохтін поділився своїми враженнями від проведених сутичок. Хлопець займається боксом вже 8 років, та зізнається, що це саме той вид спорту, де він знайшов себе.

– У півфіналі я зіткнувся з найважчим суперником та навіть зазнав поразки у першому раунді. Але не впав у відчай та згодом знайшов вірний підхід, зловив кураж і врешті-решт виборов перемогу, – розповів спортсмен, – Зараз я фокусуюсь на підготовці до обласних змагань, які пройдуть у лютому. За їх підсумками визначаться боксери, які виступатимуть на чемпіонаті України, тому я готовий до будь-яких викликів та налаштований тільки на перемогу!