У Кам’янському пройде "Бойовий марафон" з карате

Надіслав: elena , дата: сб, 07/13/2024 - 11:48
постер

У Кам'янському, 27 липня 2024 року, за ініціативою міської федерації кіокушин-кан карате пройде «БОЙОВИЙ МАРАФОН» на честь великого майстра та творця кіокушин карате Масутацу Оями.
«БОЙОВИЙ МАРАФОН» це – спортивно-масовий захід, під час якого учасники безперервно проводять певну кількість поєдинків із різними суперниками. Кожна вікова категорія учасників має фіксовану кількість поєдинків. Категорія 5-8 років – 10 боїв, 9-12 років – 15 боїв, 13-18 років – 20 боїв. Тривалість усіх поєдинків – 1 хвилина. Кожна категорія учасників проводить свої поєдинки на окремому татамі. Остаточний склад виступаючих груп формується організаторами безпосередньо на заході з урахуванням віку, ваги та спортивної кваліфікації.
«БОЙОВИЙ МАРАФОН» проводиться на трьох татамі, які обслуговуються відповідальним оператором, помічниками, секундантами, медперсоналом. Усі учасники «БОЙОВОГО МАРАФОНУ» отримують пам'ятний диплом та медаль.
У «БОЙОВОМУ МАРАФОНІ» можуть брати участь партнери Кам'янської федерації кіокушин-кан карате. Попередні заявки необхідно подати до 24 липня 2024 року (середа) на адресу: canmax245@gmail.com  з темою листа «заявка на участь у бойовому марафоні».
З умовами участі у «БОЙОВОМУ МАРАФОНІ» можна ознайомитись у відповідальних тренерів Кам'янської федерації кіокушин-кан карате, на сайті федерації – www.kyokushinkan.dp.ua у телеграм каналі – https://t.me/karatedndz а також безпосередньо у організаторів за телефоном: 067 681 13 16.