У Кам’янському триває чемпіонат міста з футболу

Надіслав: Александр Бугаев , дата: ср, 07/24/2024 - 17:55
спорт

23 липня на стадіоні “Надія” відбувся дуже цікавий матч другого кола чемпіонату міста Кам’янське з футболу серед команд “ПМГУ Каметсталь”-” Союз-сталь”.

Матч був дуже багатий на гольові моменти і дуже був схожий на матч першого кола, коли команди видали бойову нічию з рахунком 2:2.

Вже у першому таймі Макар Пометун забив свій черговий м’яч, сам розпочав атаку за межами штрафної, сам і завершив, добігши до вротарської і розстріляв ворота з трьох метрів. “Каметсталь” занервувала, але змогла силами капітана команди Дмитра Горохова зрівняти рахунок. Далі м’яч після удару з-за меж штрафної влучив у руку захисника “Союз-сталь”, який стояв у штрафному майданчику, пенальті! Змогу вийти уперед змарнував нападник Кирило Яланбаев, запустивши м’яч вище воріт. Наприкінці тайму Влад Кондратьєв потужно пробив з льоту і вивів команду “Союз-сталь” вперед у рахунку 2:1.

Другий тайм почався з атак “Каметсталь”, після кутового рахунок зрівняв Ігор Сягайло, забивши м’яч головою. Кінцівку матчу повинні були закривати нападники “Союз-сталь”, які тричі виходили віч-на-віч з воротарем “Каметсталь” Захаром Алтуніним. Воротар врятував свою команду від поразки. Матч закінчився боєвою нічиєю 2:2.

Сьогодні відбудеться матч “Ліги “А” між командами “Золоті піски”- “Надія-Рапід” о 18.30. У четвер зустрінуться “Сенатор”- “Атлетик”.