У Кам’янському визначився володар Кубку міста з футболу

Надіслав: Margarita , дата: пт, 09/27/2024 - 07:06
футбол

25 вересня на лівобережному стадіоні «Надія» відбулася по-справжньому запекла боротьба у фіналі Кубку міста з футболу сезону 2024 року.

У вирішальному матчі зустрілися дві потужні команди — чемпіон міста «Атлетик» та бронзовий призер «Золоті піски». Гра була напруженою, адже обидві команди прагнули здобути перемогу. Проте вирішальним став єдиний гол. Матч завершився з рахунком 1:0 на користь «Золотих пісків», які стали новими володарями Кубку міста. Переможний м’яч забив Ярослав Яровенко, а найкращим гравцем матчу визнали Гліба Литюка.

Як розповів голова федерації футболу Кам’янського Едуард Коряк, загалом за Кубок міста змагалися 8 команд, але до фіналу дійшли найсильніші.

– Завжди приємно дивитися якісний футбол, особливо, коли інтрига триває до кінця матчу. Вітаю команду-переможців та бажаю їм нових звершень!

На матч завітали й почесні гості: голова ветеранського футболу Асоціації футболу Дніпропетровської області Микола Наумов та ветерани футболу. Вони приїхали до нас, щоб привітати наших ветеранів, які в цьому році відзначили ювілей та з нагоди нещодавньої річниці Незалежності країни.

Подяки за вагомий внесок у розвиток футболу Дніпропетроської області, активну участь у змаганнях ветеранів футболу з нагоди 33-ї річниці Незалежності України були вручені Віктору Білому, Олександу Мартишову та Геннадію Пухкаленко. Також Подяку за вагомий особистий внесок у розбудову, популяризацію розвитку футболу в місті Кам’янське отримав Едуард Коряк.

– Дякую за те, що ви є, що в такий нелегкий час для нашої держави ви розвиваєте спорт та своїм прикладом надихаєте молодь грати в футбол, – сказав М.Наумов.

Також він розповів, що в Дніпрі на честь 33-ї річниці Незалежності пройшов матч ветеранів, у якому взяли участь команди ФК «Дніпро», «Локомотив» та аматорського клубу «Кондор». Гравці присвятили проведення Кубку вшануванню учасників Бойових дій та пам’яті полеглих воїнів Збройних Сил України. У фіналі між командами «Дніпро» та «Локомотив» зафіксували нічию 2-2. А в серії пенальті ветерани Дніпра перемогти свого опонента із рахунком 3-2.