Афіша Кам’янського Театру ім. Лесі Українки на 3-5 березня

Опубликовано slavkin1 - вс, 02/26/2023 - 16:19
афиша

Театр ім. Лесі Українки обіцяє цього тижня своїм глядачам максимально веселу програму: дорослим глядачам на вибір пропонуються аж три комедії, а діти зможуть подивитись веселу музичну казочку.

НОВА СЦЕНА (вул. М. Лисенка, 24)
3 березня, 18:00 – Надія Птушкіна «ЧОЛОВІК ДО СВЯТА», ліричнакомедія на 2 дії
Неймовірна історія трапилася зі скромною бібліотекаркоюТетяною. Їй вже «стукнуло» п’ятдесят, вона незаміжня, а особисте життя зосередилось на самовідданому догляданні старенької хворої матері. Аж тут втручається Його Величність Випадок! Помилковийдзвінок у двері все перевертає в одноманітному розміреном ужитті двохжінок, а ще – починає   відрахунок нового часу для респектабельного бізнесмена Ігоря і продавчині овочевого магазину Діни.

ОСНОВНА СЦЕНА (пл. 250 річчя міста, 2)
3 березня, 18:00 – Марк Камолетті «ЛЮБОВ-ЛЮБОВ, або ЯК МИ ВЛЕТІЛИ», ульотна комедія на 2 дії.
Ця комедія про те як молодий паризький ловелас одночасно закрутив роман із трьома чарівними стюардесами. Всі вони літають на різних авіалініях і завдяки цьому винахідливий молодий чоловік підлаштовує своє життя під розклад «прильоту-відльоту» всіх своїх «наречених». Та одного цей «геніальний» план дає збій.

4 березня, 16:00 - Жан Пуаре «Я ЙОГО ДРУЖИНА», іронічна комедія на 2 дії.
Сім'я та флірт… Чи можливо поєднати непорушність сімейних засад і бажання розважитися? Чоловік у віці «сивина в бороду, біс у ребро» наважується запросити побачення молоду дівчину. Зненацька додому повертається дружина. Як бути? У паніці він оголошує подругу... своєю дочкою. Події розвиваються. Мудра дружина дає можливість своєму невірному чоловікові пройти до логічного кінця весь шлях його натхненної брехні.

5 березня, 11:00 - В. Орлов «ЗОЛОТЕ КУРЧА», музична казка, 3+.
Абсолютно неймовірна історія про те, як Лисиця надумала викрасти у Діда з Бабою золоте яєчко, виростити за допомогою Вовка золоту курочку і розбагатіти. Але не так сталося, як гадалося! Замість курочки з яйця вилупився півник! Добродушний і наївний Вовк стає справжнісіньким татком для курчати. Не хочеться заздалегідь розповідати, що буде, коли названий син дізнається ім’я улюбленого татка. Досить нагадати, що в добрих казках усе зазвичай закінчується всім на радість.