Театр ім.Лесі Українки запрошує кам’янчан до «Парку Рандеву», щоб разом весело провести зиму

Опубликовано slavkin1 - чт, 02/23/2023 - 12:08
рандеву

26 лютого у Камерній залі Нової сцени театру  ім. Лесі Українки відбудетьсячергова шоу-програма «ПАРК РАНДЕВУ». Як зазначають у театрі, саме 26 лютого традиційно у нашій країні заведено «із зимою прощатися та весну зустрічати».  Тому саме в цей день театр збираємо своїх друзів, прихильників і всіх, хто бажає весело провести час у«Парку Рандеву», який цього разу відкриє двері всім бажаючим під вивіскою «ВЕСНЯНА ІМПРЕЗА».

Імпреза – слово більше вживане у Європі, ніж у наших краях, а означає всього-на-всього вечірку, веселу зустріч у колі друзів. От саме на таку зустріч театр й запрошує кам’янчан вже цієї неділі, обіцяючи порадувати їх зрозумілим і актуальнім гумором, новими цікавими конкурсами і несподіваними, але приємними сюрпризами від наших артистів.

– З самого початку ідея подібної шоу-програми полягала в тому, щоб створити якесь місце, якийсь простір, де люди могли б відпочити та розвіятися, а найголовніше – вільно та невимушено спілкуватися один з одним у затишній та комфортній атмосфері, – зазначає режисер постановник шоу-програми Ірина Долінкіна. – Не секрет, що в сучасному світі ми все більше часу проводимо в інтернеті, саме там спілкуємося з рідними та друзями. Ось ми в театрі й вирішили спробувати «витягнути» людей з інтернету, щоб вони могли спілкуватися один з одним особисто, обмінюватись емоціями, подивитися один одному в очі, посміхнутися, поділитися новинами, разом поспівати, потанцювати та наповнитися дружньою енергією. Тому ми й створили наш «Парк Рандеву» – місце, де збираються близькі люди, місце, де наші актори радують присутніх своїми жартами, піснями, де кожен може взяти участь у конкурсах та виявити свої акторські таланти. «Весняна імпреза», яку ми присвячуємо проводам зими, буде сповнена теплого весняного настрою, яким ми поділимося з усіма присутніми. Ми приготували цілу низку сюрпризів, цікавих конкурсів і феєричних концертних номерів. Впевнена, що всі глядачі отримають від нашого «рандеву» величезний заряд бадьорості й оптимізму.

рандеву

Як підкресли в театрі оскільки вечірка буде проходити в останній день Масниці, яказ давніх давен була на території України одним з найвеселіших свят, то вона буде сповнена українського колориту. А ще всі присутні зможуть поласувати в антракті у театральному кафе смачними варениками із сиром, маслом та сметаною.
Початок шоу-програми о 16:00.