Дорогі металурги! Шановні ветерани!

Опубликовано slavkin - вс, 07/18/2021 - 07:35
Нагорный

Вітаю вас з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, зі святом, що відзначають представники різних професій: доменщики, ливарники, прокатники, сталевари, ковалі та багато інших. Всі ці професії, кожна з яких так чи інакше пов'язана металургією, об'єднує працьовитість, майстерність, стійкість та відданість справі.
З давніх-давен людство видобувало метал, застосовуючи його для виробництва знарядь праці та зброї. Завдяки традиціям і людям Україна в цій галузі є одним з лідерів на світовому ринку. Також сучасна металургія створює необхідний фундамент для стійкого зростання інших галузей економіки країни.
Робота в галузі вимагає не тільки відповідальності. Для народження металу в доменних печах, на прокатному стані, на машині безперервного лиття та в інших металургійних цехах потрібна майже військова дисципліна, необхідні сильні якості людського характеру – висока самовіддача, стійкість та героїзм. Саме тому люди ваших професій гідні найвищого ступеня поваги. Впевнений, що нинішнє покоління металургів продовжить добрі традиції батьків та дідів, примножуючи їх трудову славу.
Від імені багатотисячного колективу профспілки «Металургів» в день нашого професійного свята сердечно дякую за сумлінну, самовіддану працю та відданість улюбленій справі. Щиро бажаю металургам і ветеранам ДМК міцного здоров'я, добра, сімейного благополуччя, нових професійних успіхів і подальшої плідної роботи на благо жителів Кам’янського, Дніропетровщини та України!
Нехай сповнений буде ківш, а поруч буде надійний друг. І нехай метал, немов звір, кожному з вас підкориться!
Зі святом!
Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів».