«Полицейский» скандал в Каменском: Лукашов заговорил о «наркотандеме»

Опубликовано slavkin - чт, 09/22/2022 - 09:00
тандем

Экс-начальник Каменского райуправления полиции Сергей Лукашов считает, что глава областной полиции и прокурор области совместно «покрывают» наркомафию на Днепропетровщине.
«10 серпня цього року я опублікував в ФБ докази того, що начальник поліції Дніпропетровщини генерал Анатолій Щадило покриває поліцейських, які займаються збутом наркотиків. У зв’язку зі значним резонансом в суспільстві, прокурор Дніпропетровської області Сергій Біжко, був вимушений, дати команду своїм підлеглим 12.08.22 внести відомості в ЕРДР за номером 42022040000000259 за ст.307 ч.2 КК України. Підслідність прокурором була визначена за Державним Бюром розслідувань.
На вчорашньому 4-годинному допиті в обласній прокуратурі я встановив, що на прохання наркогенерала Щадило, прокурор області Біжко матеріали кримінального провадження не спрямував до ДБР, і вони перебувають в обласній прокуратурі більше місяця. Жодної слідчої дії ніхто не проводив. Злочини «перевертнів в погонах» Анатолія Щадило прокурор Біжко продовжує ретельно покривати. А наркотичні засоби злочинці продовжують продавати нашим дітям.
Тандем наркогенерала та наркопрокурора працює успішно!», - пишет Лукашов в соцсетях.