У Кам’янському пройшла чергова сесія міськради

Надіслав: ilona , дата: пт, 09/06/2024 - 15:26
у

Про це повідомив мер Андрій Білоусов.

“Провели чергове засідання сесії міської ради.
До порядку денного були включені 159 основних та 8 додаткових питань.
▪️Затвердили звіт про виконання бюджету територіальної громади у І півріччі 2024 року. Зокрема, доходи бюджету склали 1 576 153,1 тис.грн, що становить 92,4% від плану, витрати – 1 453 693,3 тис.грн.
▪️Внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік, які пов’язані із надходженням державної субвенції на облаштування та модернізацію їдалень у навчальних закладах міста. Також міський бюджет отримав дотацію з державного бюджету на облаштування укриттів у Ліцеї №22 та Гімназії №12.
▪️Затвердили зміни до програми матеріально-технічної підтримки військових частин та підрозділів територіальної оборони.
Затверджено зміни до Програми соціального захисту населення, якими передбачається надання послуг з відпочинку задля психоемоційного розвантаження ветеранів війни та членів їх сімей, родин загиблих захисників, дітей з інвалідністю та дітей з числа ВПО.
▪️Внесли зміни до Програми розвитку КП КМР «Центральні тепломережі», які передбачають облаштування відповідних майданчиків та роботи з підключення пілетних котелень до генераторів.
▪️Враховуючи рекомендації Міністерства ветеранів, затверджено нову назву Департаменту соціальної політики міської ради, а саме – Департамент соціальної та ветеранської політики, затверджено нове положення про департамент.
▪️Затвердили положення про Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг». Зокрема, до переліку надаваних послуг додано послугу з соціальної адаптації ветеранів війни та членів їх сімей, визначено категорії отримувачів даної послуги.
▪️Внесли зміни до Програми розвитку цивільного захисту та забезпечення пожежної безпеки, запобігання надзвичайних ситуацій, які передбачають виділення коштів на придбання генераторів для трьох закладів освіти.
▪️Підтримано депутатський запит О. Лукашова стосовно звернення до регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» щодо облаштування пішохідного переходу через залізничні колії на дільниці руху залізничного транспорту від проспекту Свободи до проспекту Василя Стуса.
Також було розглянуто низку земельних питань.

Дякую всім депутатам за плідну роботу на користь громади!” – повідомив мер.