У Кам’янському відбулося позачергове засідання сесії міської ради

Надіслав: ilona , дата: пт, 06/28/2024 - 11:57
в

28 червня відбулося позачергове засідання сесії міської ради. До порядку денного увійшли 14 питань.

 Ураховуючи зміни обсягу міжбюджетних трансферів з державного та обласного бюджетів міська рада внесла зміни до бюджету територіальної громади на 2024 рік.

З метою упередження наслідків повеней в осінній та весняний періоди ухвалено рішення на придбання нового насосу для насосної станції комунального підприємства Кам’янської міської ради «Екосервіс».

До Програми економічного і соціального розвитку Кам’янської міської територіальної громади на 2024 рік включено капітальний ремонт захисних споруд у двох навчальних закладах.

Внесені зміни до Програми розвитку житлового господарства Кам’янської міської територіальної громади, які передбачають виготовлення паспортів технічного стану теплових мереж правобережної частини міста від АТ «Дніпровська ТЕЦ».

Затверджено зміни у програму розвитку КУ «Притулок для тварин» щодо обсягу фінансування комунальної установи та одночасно внесені зміни в програму регулювання чисельності безпритульних тварин.

Внесені зміни до низки міських програм соціального спрямування. Зокрема, збільшено видатки в рамках Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023–2025 роки на відшкодування витрат на оплату комунальних послуг, спожитих мешканцями модульного містечка, у зв’язку із підвищенням тарифу на спожиту електричну енергію для населення.

Також внесено зміни у Програму соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих захисників, які стосуються порядку виплати одноразової грошової компенсації сім’ям загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України за встановлені надгробні пам’ятники за умов, що місце поховання розташоване поза межами Алеї Героїв кладовища по вул. Весняна.