У Кам’янському визначилися півфіналісти Кубка мера

Надіслав: ilona , дата: пн, 04/24/2023 - 16:52
е

24 квітня на стадіоні Ліцею №18 пройшли матчі ¼ фіналу кубку з футболу «Кубок Кам’янського міського голови – 2023» між командами учнів 8-11 класів закладів загальної освіти міста.
 
На полі в запеклій боротьбі зійшлися 8 команд. Першими за право грати в півфіналі виступили команди «Ліцею №1» та «Наукового ліцею». Гра йшла рівно всі два тайми, в результаті рахунок - 0:0. І тільки серія пенальті змогла показати, «хто в домі хозяїн»: «науковці» забили три голи і вибороли право брати участь у півфіналі. 
 
Другими на поле вийшли команди «Ліцею №29» та «Ліцею №22». З перших хвилин фаворитами гри стали «двадцять дев’яті». Грамотна гра нападників та захисників не дозволили супернику забити їм ані гола, натомість «Ліцей №22» пропустив аж 8 м’ячів.
 
До речі, команда «Ліцею №29», тренера Сергія Хомчика, перемогла з розгромним рахунком 12:0 у «Ліцея №24» в перших іграх Кубку, а також є володарем Кубку мера 2021 року. Тренер каже, що це завдяки тому, що хлопці його слухають. 

е
 
- Задоволений грою своїх підопічних, - зазначив Сергій Леонідович. - Хлопці грають грамотно, тактично обіграли суперника, є великий потенціал на перемогу у півфіналі. Та розслаблятися ще рано, попереду важливі ігри. Вдячний меру за такі змагання, які проводяться в нашому місті з 2019 року. Вони дають можливість нашим дітям проявити себе та відстояти честь школи. 
 
Напруженою була гра між «Ліцеєм №3» та «Ліцеєм ЛІТ». Другі одразу показали свою перевагу на полі, і завершили перший тайм з рахунком 3:1. Та у другому таймі «Ліцей №3»  став наступати супернику «на п’яти», намагаючись вирівняти рахунок. Та все було марно – «ЛІТівці» «вирвали» перемогу з рахунком 5:3.
 
Останній поєдинок відбувся між командами «Ліцею №37» та «Ліцеєм №15». Тут також все одразу стало зрозумілим, адже «Ліцей №15» вирвався уперед і став забивати у ворота суперника м’яч за м’ячем. І, в результаті, завершив перший тайм з упевненою перемогою 3:0. Другий тайм теж видався для них дуже успішним: жодного пропущеного гола та ще чотири забитих. І того: 7:0. Хлопці навіть самі не очікували, що переможуть «Ліцей №37» з таким розгромним рахунком.  
 
Організатором змагань традиційно виступили Управління молоді та спорту міськради, Департамент з гуманітарних питань та Федерація футболу Кам’янського. 
 
За словами начальника Управління молоді та спорту Едуарда Коряка, всі команди грали гідно, рівно, видно, що уміння гравців росте. До речі, в кожній з команд є хлопці, які відвідують футбольні секції. І сьогодні вони змогли проявити свою майстерність на полі. 
 
Отже, у півфінал вийшли команди «Наукового ліцею», «Ліцею №29», «Ліцею ЛІТ» та «Ліцею №15». Зіграють вони у середу, 26 квітня, об 11:00, на стадіоні Ліцею №18.

л